Societat

Saló del Llibre Infantil i Juvenil

El Saló del Llibre Infantil i Juvenil omple Mollerussa

Mollerussa torna a ser la seu del Saló Infantil i Juvenil de Catalunya el 2017, després que s'hagi refermat, un any més i en van catorze, l'aposta d'èxit que va fer el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil de portar el saló a la capital del Pla d'Urgell. Gairebé cinc mil llibres tornaran a tenir presència en la 33a edició, que tindrà les portes obertes del 2 al 14 de maig. D'entre les propostes destaca, el dia 12, la 6a Marató de lectura Llegim en veu alta al Teatre de l'Amistat (de 9 a 21 h). Enguany, la temàtica lectora serà Visca la revolució!, on petits i grans llegiran, durant dotze hores seguides, textos que han estat una revolució per a tots nosaltres.

També cal remarcar que el dissabte 6 (de 9 a 14 h) es realitzarà la 4a Trobada Pedagògica del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya, adreçada a educadors de llars d'infants i docents d'educació infantil.

Un dels punts forts del saló són les visites escolars. L'any passat va aplegar 3.500 escolars d'arreu de Catalunya, els quals van participar de les 110 visites organitzades. Durant la visita, els infants i joves podran conèixer un escriptor o il·lustrador, i els més petits, gaudir amb les sessions de contacontes. Enguany hi participen Mercè Canals, Ignasi Blanch, Jaume Copons, Àngel Burgas, Joan Antoni Martín Piñol i Elisenda Roca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia