Societat

Les entitats s'impliquen en la promoció de la piscina de Porqueres

Dissabte es presentarà un vídeo sobre el nou equipament, que s'estrenarà el mes de juny

Per tal de difondre la imminent posada en servei de la piscina municipal i fomentar que la gent s'hi aboni, l'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Porqueres ha elaborat un vídeo promocional en què han participat de manera activa 27 entitats locals. La presentació de l'audiovisual, que es difondrà per les xarxes socials i el web de l'Ajuntament, està prevista per dissabte. a les 19 h, al centre cívic. La inauguració s'ha programat per al 18 de juny i l'entrada en funcionament de les instal·lacions, per al dia 24. Les entrades per un dia costaran entre dos i vuit euros, i els abonaments, a partir de vint. La piscina s'està acabant de construir a la zona esportiva de Miànigues. L'equipament constarà d'una piscina gran, de 12,5 per 25 metres, i d'una de petita. Els seus usuaris faran servir els vestidors i els lavabos de l'edifici de serveis que es va estrenar l'any passat, que es compartiran amb el camp de futbol i les pistes de tennis.

La presentació del vídeo formarà part d'un acte en què l'equip de govern explicarà als veïns la resta de projectes de l'Ajuntament per a aquest mandat, així com les partides del pressupost del 2017.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.