Societat

EL VENDRELL

Ajuts per arranjar pisos de gent gran

El ple del Vendrell ha aprovat aquesta setmana per unanimitat una proposta presentada pel grup municipal de Sí Se Puede-El Vendrell per convocar unes bases reguladores per a la concessió d'ajuts per a la gent gran i persones amb discapacitat, complementaris als ja existents, per a l'adequació i i rehabilitació de l'habitatge. Tot i que la proposta inicial per a persones amb discapacitat feia referència a les persones amb mobilitat reduïda, una esmena del grup municipal de Som Poble va ampliar l'àmbit d'actuació del col·lectiu susceptible de rebre aquests ajuts a aquelles persones amb algun tipus de discapacitat reconeguda.

A partir d'ara l'Ajuntament crearà una partida d'ajuts per finançar aquestes subvencions dins de l'àrea municipal de Serveis Socials.

El regidor Rafel Gosàlvez ja va avançar al ple que el govern està treballant en diferents actuacions per millorar la qualitat de vida de la gent gran del municipi. Segons Gosàlvez, l'Ajuntament està elaborant una diagnosi per conèixer la realitat i necessitats de les persones més grans de la vila i aplicar mesures per combatre la soledat que pateixen en alguns casos. La diagnosi també permet conèixer el context i aplicar mesures concretes per reduir el risc o millorar les condicions de vida, amb iniciatives com la instal·lació de detectors de fum a les llars de gent gran que viu sola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.