Societat

Joves de batxillerat celebraran divendres el Dia d'Europa a Salt

Hi participaran alumnes dels instituts d'Anglès, Bescanó, Salt i Cassà

Alumnes de primer de batxillerat dels instituts Rafael de Campalans d'Anglès, La Miquela de Bescanó i Salvador Espriu de Salt i de Cassà de la Selva celebraran divendres el Dia d'Europa (que es commemora el 9 de maig) amb una jornada acadèmica a l'auditori de la Factoria Cultural Coma Cros de Salt. Fa setmanes que els alumnes treballen en un campus virtual sobre la temàtica d'aquest any, amb el títol Units en la diversitat. Cultures a Europa. Després del visionament del documental L'auberge européene es farà un fòrum de debat amb dotze equips d'alumnes. A la segona part de la jornada, el comissionat d'Educació i Universitats de l'Ajuntament de Barcelona, Miquel Àngel Essomba, farà la ponència principal, que porta per títol Diversitat: realitat, principi o projecte. Per acabar, es lliuraran els guardons a les millors comunicacions dels alumnes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La 8a edició de l’Amb So de Cobla de Palamós tanca amb 6.000 espectadors

PALAMÓS
infraestructures

Les obres de l’autovia B-25 arriben al seu equador

Sant Boi de Llobregat
MEDI AMBIENT

Controlat l’incendi de Foradada-Baldomar, que ha afectat unes 21 hectàrees

Foradada

Campanya ’A la feina, fem salut. Pugem escales!’, a l’Hospital de Figueres i el Bernat Jaume

FIGUERES

Carles Duarte dona exemplars únics de Víctor Català a l’arxiu municipal

L’ESCALA
SOCIETAT

En marxa a Barcelona les obres per ampliar la xarxa d’aigua freàtica

Barcelona
Rafael Antonín, ‘Rafuel’
Cuiner ‘influencer’. Ha obert el restaurant Casa Rafuel

“La cuina comença al mercat; jo hi vaig cada matí”

Barcelona

Mig mil·lenni creuant el Ter

Bescanó
turisme

Dinou hotels catalans ja tenen les claus de la Guia Michelin

Barcelona