Societat

Sallent rep la primera família de refugiats

S'instal·laran al municipi després d'haver estat uns mesos al centre de Vic

Sallent ja ha rebut la primera família de refugiats sirians que acull la població. Va arribar divendres i ahir va ser rebuda per l'alcalde, David Saldoni, a l'ajuntament.

Es tracta d'una família de sis persones formada per un matrimoni amb un fill de catorze anys i tres filles, de dinou, divuit i sis anys. Ahir mateix el noi ja va començar les classes a l'institut de Sallent. La seva germana petita les començarà demà. Les altres filles, majors d'edat, aprofundiran el coneixement de l'idioma i es prepararan per començar estudis superiors el curs vinent. La família forma part del programa de refugiats i té el suport de Dianova, que gestiona els centres de primera acollida de Manresa i Vic. Les persones que han arribat a Sallent estaven al centre de Vic de manera temporal. Ara s'establiran a Sallent, en principi, de manera definitiva. Saldoni va valorar positivament la seva arribada i va recordar que a l'inici de la crisi el municipi va oferir dos pisos. Encara n'hi ha un de buit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia