Societat

Automoció

Homenatge al Seat 600 en el 22è Expoclàssic

El saló canvia de dates i torna al mes de maig

Hi haurà vora 50 expositors

El recinte firal de Mollerussa es convertirà aquest cap de setmana en el centre de les motos i els vehicles històrics durant la 22a Fira Expoclàssic. L'esdeveniment, que els darrers anys ha tingut lloc a principis de setembre, torna al maig, com en les primeres edicions.

Expoclàssic aplegarà enguany 47 expositors, la meitat dels quals seran provinents de Barcelona i el 30% de fora de Catalunya. El públic hi podrà comprar des de recanvis i accessoris fins a vehicles clàssics d'ocasió. El representant lleidatà de la Secretaria General de l'Esport, Joan Segura, inaugurarà la fira dissabte.

Paral·lelament, s'organitzaran tres exposicions: una de dedicada a les motos Ducati, una altra de vehicles Seat i una darrera d'específica del 600. “Enguany és el 60è aniversari de la seva posada a la venda i per això tindrem una dotzena de vehicles d'aquest model”, va explicar ahir el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra.

D'altra banda, diumenge al matí tindrà lloc la trobada de motos clàssiques, que ja arriba a la seva 24a edició, amb un itinerari de 77 quilòmetres per la comarca. S'espera la participació d'una vuitantena de persones i es farà una parada a Cal Sinén.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia