Societat

Societat

Convocats els Premis Solidaris de l'ONCE 2017

Premien entitats, persones i institucions que fan una tasca solidaria en favor de la inclusió social

S'atorguen cinc categories de premis

L'organització ONCE a Catalunya ha convocat l'onzena edició dels Premis Solidaris que tenen com a finalitat reconèixer i premiar aquelles persones, entitats, institucions i mitjans de comunicació que e realitzen una labor solidària en el seu entorn en favor de la inclusió social de tots els ciutadans, la normalització i l'autonomia personal, l'accessibilitat universal, la vida independent. Els Premis Solidaris ONCE 2017 enguany tindran com a protagonista “La Diferència com a valor que enriqueix a la Societat.”

A través d'aquests premis, l' ONCE vol conscienciar la societat i donar exemple de les bones pràctiques realitzades, bé sigui per empreses, institucions, autoritats o persones, amb la finalitat que el seu exemple es pugui estendre a tot tipus d'organismes públics o privats i individus. El període de presentació de candidatures finalitza el 30 de juny. Els guardonats es coneixeran al juliol i els premis es lliuraran el 5 d'octubre de 2017.

Els Premis Solidaris s'atorguen en cinc categories: A la institució, organització, entitat, ONG que hagi destacat per la seva sensibilitat social o dedicació en pro dels drets socials dels més desafavorits; a la persona física que destaqui per la seva llarga trajectòria i dedicació solidària; a l'empresa, preferentment de l'àmbit de l'economia social, que hagi contribuït de manera significativa a la promoció i inclusió laboral de persones en risc d'exclusió; a l'estament de l'administració pública, que destaqui per desenvolupar programes i projectes continuats per a la prevenció de la discapacitat, la rehabilitació i la inclusió, l'accessibilitat i la supressió de barreres que afavoreixin la igualtat d'oportunitats; i al programa, article o projecte de comunicació que hagi destacat per ocupar-se d'esdeveniments d'especial transcendència en qualsevol matèria d'interès social; a l'estament de l'administració pública, que destaqui per desenvolupar programes i projectes continuats per a la prevenció de la discapacitat, la rehabilitació i la inclusió, l'accessibilitat i la supressió de barreres que afavoreixin la igualtat d'oportunitats.

Els premiats a l'edició anterior van ser l'ONG Niños sin barreras ,La Tavella, Carme Canals, el projecte de comunicació TEBvist i el Museu Marítim de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia