Societat

Municipal

Sant Adrià vol tornar a tenir guinguetes a les platges aquest estiu

El Café del Mar anuncia que aspirarà a gestionar la de la platja del Fòrum per complementar la seva oferta de lleure

El negoci obrirà portes el 27 de maig

Les guinguetes tornaran a les platges de Sant Adrià de Besòs. Aquesta és la voluntat de l'Ajuntament, que ha presentat a Costes de la Generalitat un nou pla d'usos del litoral per demanar l'autorització per instal·lar-hi dues guinguetes, l'una a la platja de Sant Adrià i l'altra a la platja del Fòrum. Fonts municipals asseguren que s'apostarà per un model de negoci compatible amb els usos familiars de la platja adrianenca i que en cap cas seran locals que puguin causar molèsties a l'entorn més immediat. Tot i que la voluntat és que puguin estan en funcionament aquest estiu, el fet que encara no hagi sortit el concurs per adjudicar-les en podria endarrerir l'obertura.

Els responsables del Café del Mar, el nou local d'oci del Port Fòrum, han manifestat la seva intenció d'aspirar a la gestió de la guingueta de la platja del Fòrum per complementar la seva oferta de lleure. El Café del Mar, que s'inaugurarà el dia 27 de maig, tindrà una superfície de 4.000 m² i inclourà en la seva oferta un vaixell que sortirà del port cada tarda per poder contemplar la posta de sol barcelonina. Nacho Soler, impulsor del projecte, explica que el club vol revitalitzar la zona. “Volem ser la locomotora del Port Fòrum i contribuir a donar-hi un impuls.” En aquest sentit, Soler assegura que el port adrianenc pot arribar a ser “equiparable als de Marbella i Eivissa”, i destaca les bones comunicacions de l'equipament.

El Café del Mar ocupa més de 4.000 m² dividits en quatre plantes i inclou una zona a l'aire lliure amb piscina i un escenari on està previst que actuïn alguns dels DJ més prestigiosos. Tindrà un restaurant dirigit pel xef Juan Jiménez que estarà obert tot l'any. Durant la temporada d'estiu, de dia l'activitat se centrarà a l'entorn de la piscina, mentre que en horari de tarda i nit també es podrà accedir a la zona de club. D'octubre a maig, el negoci està enfocat als esdeveniments. Soler assegura que tenen més de 160 peticions per a aquest any i el 2018, i 30 reserves en ferm per al 2017, algunes de relacionades amb fires que es fan a Barcelona, com el Mobile World Congress. La inversió per convertir l'antic edifici de capitania del port en el Café del Mar ha estat d'uns cinc milions d'euros.

LA DATA

27.05.17
El Café del Mar
del Port Fòrum, el més gran del món, obrirà portes amb una gran festa d'inauguració.

LA XIFRA

5
milions d'euros
d'inversió han fet els responsables del negoci, que vol ser la locomotora del Port Fòrum.

Les restes de l'incendi, visibles

L'incendi de sis embarcacions al Port Fòrum a principis d'abril va tocar de ben a prop el Café del Mar. La proximitat de les flames va fer esclatar els vidres de l'edifici, però no es va haver de lamentar cap altre desperfecte, tal com explica el responsable del negoci. A l'aigua encara són presents les restes de les embarcacions cremades i unes barreres miren de contenir el combustible que sura a la superfície. Nacho Soler assegura que els responsables del Port Fòrum s'han compromès a retirar les restes de l'incendi abans de la data d'inauguració del local. La tela foradada que ara tapa la zona del sinistre no és la millor manera de donar la benvinguda als usuaris d'un club que aspira a atraure les celebritats que passin per Barcelona a partir d'aquest estiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Desactiven la Fase d’Emergència per nits tòrrides del Pla Calor i es manté activa la fase d’Alerta

Barcelona

El vas principal de l’abocador de Coll Cardús comença a segellar-se

VACARISSES
GIRONA

La Policia destina tres agents més a tasques de carrer gràcies a un nou dispositiu mòbil

GIRONA
Medi ambient

Barcelona respira l’aire més net dels últims 25 anys, però lluny dels límits de 2030

Barcelona
societat

Can Ruti tracta més de 60 pacients amb Parkinson o tremolor amb un sistema pioner d’estimulació cerebral remota

Badalona
societat

L’Agència Catalana de l’Aigua inicia els tràmits per a construir la depuradora de Sarral

Sarral
VILOBÍ D’ONYAR

L’Aeroport de Girona incorpora dues furgonetes elèctriques a la seva flota

VILOBÍ D’ONYAR
BEGUR

Aturat el projecte de la Font de Baix pel recurs d’un dels licitadors

BEGUR

Vuit propostes d’entitats opten a ser incloses al pressupost d’inversions

CASTELLAR DEL VALLÈS