Societat

Sets nens ferits, tres de greus, en sortir volant un castell inflable a Caldes de Malavella

Els fets han passat a tres quarts de quatre de la tarda al restaurant Mas Oller d'aquest municipi

Sets nens han resultat ferits, tres d'ells greus, en explotar un castell inflable en un restaurant de Caldes de Malavella (la Selva). Segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques, els fets han passat a tres quarts de quatre de la tarda al restaurant Mas Oller d'aquest municipi. L'inflable ha anat a parar a uns 30 metres de distància del lloc on estava ancorat.

Tres dels menors, un nen de nou anys, una nena de sis anys i uns altra nena de set anys, que estaven al castell inflable en aquell moment han patit traumatismes greus. Els menors han estat traslladats en helicòpters medicalitzats als hospitals Parc Taulí, de Sabadell (Vallès Occidental), al de Vall d'Hebron de Barcelona i a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

Els altres cinc nens han patit ferides i contusions de menor gravetat. El SEM hi ha destinat un total de set ambulàncies i dos helicòpters medicalitzats. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per tal d'esclarir les circumstàncies de l'incident.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont ha fet un tuit en saber l'accident desitjant la recuperació dels nens :



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia