Xavi Castillo i El Botifarra actuen per reivindicar la recepció de TV3 al País Valencià

Els dos artistes participen en els actes organitzats a Torrent que inclouen una marxa a la serra Perenxisa

El Col·lectiu El Safranar de Torrent juntament amb Acció Cultural del País Valencià i la campanya Televisió sense Fronteres han organitzat una sèrie d'activitats per reivindicar «el dret» dels valencians a rebre el senyal de ràdio i televisió pública catalana «sense cap mena de retallada o contrapartida» que tindran com a protagonistes el còmic Xavi Castillo i el cantador Pep Gimeno, El Botifarra.

Xavi Castillo actuarà demà, 10 de desembre, a l'Institut Tirant lo Blanch, a les 19.45 h. L'entrada, gratuïta, estarà limitada a la cabuda del recinte. L'actuació d'El Botifarra tindrà lloc el dissabte 12 de desembre, al repetidor de la serra Perenxisa en finalitzar la marxa reivindicativa contra la clausura del repetidor que dóna cobertura a bona part de l'àrea metropolitana de València. La marxa, que discorrerà per la senda PR: V-162, de baixa dificultat, eixirà de la urbanització Santo Domingo de Torrent a les 11 h.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.