Societat

hotels

La plantilla de l'Imperial Tàrraco, en via d'acord

Negociacions a cuitacorrents per evitar que el tancament de l'hotel Imperial Tàrraco s'eternitzi en processos judicials. Les negociacions entre els treballadors i l'antic propietari de l'hotel, el grup Husa, estan avançades i, segons les fonts consultades per aquest diari, es troben en via d'un acord imminent. Tot i que encara no s'ha signat el pacte sobre les condicions de les indemnitzacions per acomiadament als 36 empleats, la previsió és que al llarg d'aquesta setmana s'arribi a un consens. Paral·lelament, la vista prèvia que ahir s'havia programat al jutjat social de Tarragona va quedar ajornada sine die per un acord entre les dues parts. Per una banda, el grup Husa, a través de la seva filial Hotel Imperial Tàrraco Gestió (HITG), que és la que fins ara gestionava l'equipament hoteler. I, per l'altra, Alta Diamond Projects, el grup inversor que ja n'és el nou propietari després d'un procés de subhasta. Aquest judici hauria pogut acabar amb una ordre judicial de desnonament immediat de l'hotel.

Ahir, ni els representants de la plantilla ni els responsables del grup Husa no van voler concretar els detalls del procés, però sí que van indicar la voluntat compartida d'arribar a consensos. La intenció dels nous propietaris és reformar l'edifici per reobrir-lo: una part com a hotel i l'altra d'apartaments turístics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia