Societat

crònica

Bateig de Fórmula 1 per a Ferrari Land

Després que la polèmica hagi acompanyat l'arrencada de Ferrari Land, com a mínim a les xarxes socials (amb queixes d'usuaris per les cues i fins i tot el curiós incident d'un visitant que va rebre l'impacte d'un colom a l'atracció estel·lar), el nou parc de Port Aventura World va intentar ahir retornar a la imatge de gala. El motiu, la primera visita amb les instal·lacions ja obertes d'un pilot de l'equip de Fórmula 1 de l'escuderia italiana, el finès i campió del món l'any 2007, Kimi Räikkönen, que en una estada llampec enmig de la preparació del gran premi de Catalunya a Montmeló aquest cap de setmana va passejar-se pels principals punts d'interès i, és clar, va pujar a la icona del parc, la muntanya russa d'acceleració Red Force. “És excitant fins i tot per a mi”, va afirmar impassible davant els somriures d'alguns assistents. I és que Räikkönen no només és un pilot acostumat a la velocitat, sinó que el finès és famós per la seva fredor, fins i tot a bord de l'accelerador més alt d'Europa, on no va esbossar ni un sol canvi d'expressió en tot el recorregut. “Entenc que a la gent que no condueix tan ràpid li resulti aterridor”, va explicar preguntat pel pilot català Marc Gené, que va actuar ahir, de nou, com a ambaixador de Ferrari Land.

Pocs curiosos també en un dia en què la pluja de primera hora del matí va espantar molts visitants. Els que sí que es van atrevir a desplaçar-s'hi es van amuntegar curiosos per veure com Räikkönen mostrava com també era capaç de canviar la roda d'un Fórmula 1 a l'atracció Pit Lane. El finès, però, es va escapolir de competir contra un grup de seguidors per veure qui és el més ràpid. Definitivament, Räikkönen ahir tenia poques ganes de jugar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.