Societat

Municipal

La riera d'Arenys de Munt serà per a vianants els caps de setmana i festius

El recompte final de la consulta indica que un 50,3% dels votants hi estan a favor i el govern diu que ho acatarà

Arran del recompte final de la consulta popular que es va fer diumenge passat a Arenys de Munt, ha quedat clar que els votants prefereixen tenir una riera per a vianants els caps de setmana i festius. Així ho indiquen els resultats, ja que un 50,3% dels vots són a favor que la riera sigui d'ús exclusiu per a vianants contra el 47,9% de l'opció contrària.

El govern ha anunciat que assumirà aquesta i la resta d'actuacions més votades pels ciutadans tot i que la consulta no obtingués el percentatge de participació per ser vinculant. “No escoltar seria antipedagògic en un procés de participació directa”, afirma l'alcalde, Joan Rabasseda (ERC).

També es mantindrà el pont de la riera, que va obtenir un 55% de suport. Això, segons l'alcalde, suposarà un estalvi en el cost del projecte per a l'empresa Rogasa, a qui aquesta mateixa setmana s'ha adjudicat el nou tram d'urbanització per 1,3 milions d'euros i que haurà de finalitzar uns metres abans per mantenir intacte el pont de vianants. L'altra qüestió serà el nou escut municipal, que passarà a ser un alzinar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia