Societat

Banyoles es promociona en el cava Farré-Garriga

A les plaques hi ha fotos de l'estany i de la plaça Major fetes pel fotògraf Pere Duran

L'Ajuntament defensa que és una estratègia més de promoció

Banyoles ja té cava. No es produeix a la capital del Pla de l'Estany, però sí que promociona el nom i la imatge de la ciutat. És un cava de la marca Farré- Garriga, de Caldes de Malavella, amb les plaques i etiquetes identificatives de Banyoles. Aquest cava promociona l'estany i el barri vell. Concretament, per a l'ocasió s'ha seleccionat una vista de l'estany i una altra de la plaça Major del fotògraf banyolí Pere Duran. Aquest cava es podrà tastar els dies 20 i 21 de maig en el marc de la quarta edició de la Fira Gartstròmia i la quarantena edició de l'Exposició de Flors, que aquest any es fusionen.

Farré-Garriga ha produït una col·lecció de tres mil unitats d'ampolles de cava per cada una de les dues plaques. Les ampolles es vendran en petits establiments de Banyoles i de la resta de municipis de la comarca del Pla de l'Estany. La regidora de Comerç, Consum, Turisme, Fires i Promoció Econòmica de Banyoles, Joana Vilà, ha remarcat que aquest tiratge personalitzat de les ampolles de cava és una eina més de promoció de la ciutat. A la presentació d'aquest cava, hi han assistit, a part de Vilà, el fotògraf Pere Duran, i Aleix Garriga i Josep Maria Garriga, del cava Farré-Garriga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia