Societat

Successos

explosió

Dos ferits greus en un explosió en un edifici a Segur de Calafell

Els afectats, dos homes de 29 i 26 anys, ocupaven la casa i estaven manipulant productes químics

S'han descobert 100 plantes de marihuana a l'interior de l'habitatge

Dues persones han resultat ferides de gravetat aquest diumenge en produir-se una deflagració en una casa unifamiliar en el número 58 de l'avinguda Anglaterra de Segur de Calafell (Tarragona). Segons han informat els Bombers de la Generalitat, han rebut l'avís de la deflagració a les 10.27 hores.

Els afectats, dos homes de 29 i 26 anys, ocupaven la casa i estaven manipulant productes químics. “L'explosió ha estat ocasionada per una manipulació d'esprais o adobs en relació a les 100 plantes de marihuana que s'han trobat a l'interior de l'habitatge”, ha confirmat l'alcalde de Calafell, Ramon Ferré.

Els joves han patit ferides de gravetat per cremades de primer i segon grau arreu del cos. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'ha desplaçat el lloc per atendre als afectats, que finalment han estat evacuats a l'Hospital de la Vall d'Hebron. “Els dos nois estaven ocupant l'habitatge, però no sabem encara de qui és la propietat”, ha detallat Ferré, que també ha precisat que la forta deflagració -que ha esberlat part d'una de les parets de l'immoble- ha obligat a evacuar la família que habitava a la casa adossada contigua. “Han anat a casa de familiars a l'espera que els serveis tècnics valorin l'estat de l'edifici”, ha comentat el batlle.

Cinc dotacions dels Bombers s'han desplaçat al lloc dels fets per actuar en l'habitatge, que té dues plantes. S'han realitzat lectures amb un mesurador i s'ha descartat la presència de gas des de l'inici.

Fins al moment no hi ha prou dades sobre tots els danys que ha patit l'habitatge, però els Bombers ja han contactat amb l'arquitecte municipal perquè faci una valoració de l'estructura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia