Societat

Societat

CosmoCaixa rep deu milions de visitants en tretze anys

Lidia Hinojo, terrassenca i mare de dos fills de set i nou anys, es va convertir ahir en la visitant 10 milions de CosmoCaixa, i va rebre del director del Museu de la Ciència, Lluís Noguera, el carnet com a visitant honorífic, que li permetrà gaudir gratuïtament, a ella i la seva família, de les activitats científiques del centre al llarg d'un any. L'Obra Social La Caixa va inaugurar fa tretze anys CosmoCaixa, el Museu de la Ciència de l'entitat, com a resposta a l'augment del nombre de visitants del centre i la necessitat d'ampliar l'oferta d'activitats, adequar el Museu de la Ciència a les noves tecnologies i continuar sent un lloc de trobada entre ciència i societat, així com un centre de divulgació científica de referència internacional.

Al llarg d'aquests anys, deu milions de persones han visitat la instal·lació. D'aquestes, 7.650.000 han estat públic general, mentre que 2.350.000 corresponen a públic escolar. La mitjana anual de participants en activitats del museu és de quasi 242.200 persones, i els espais més populars han estat el Planetari 3D, el Toca-Toca, el Planetari Bombolla, Creactivity i els laboratoris. El públic familiar representa més del 64%; el 19% visita el centre en parella; més del 7% van acompanyats d'amics o sols; i el 3% ho fa en grups organitzats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.