Societat

La Fira de Tractoristes de Vidreres, plena

Ha superat els 15.000 visitants i sorprèn els mateixos organitzadors

La Fira de Tractoristes de Vidreres, que s'ha celebrat aquest cap de setmana, “ha fet un ple absolut”. “Gràcies a la quantitat d'activitats que hem programat hi ha hagut una gran afluència de públic. Estem desbordats”, va assegurar ahir Jaume Gestí, secretari i coordinador de la 42a edició de la fira. Gestí va dir que la fira ja està molt consolidada, i va valorar el nombre de visitants en més de 15.000 quan en l'edició anterior hi havien assistit uns 12.000.

Entre els actes destacats hi havia la trobada de tractors “amb més de 100 vehicles”, el trial 4x4, el campionat d'arada de les comarques gironines i la tretzena edició del campionat provincial d'arada amb tractors d'època organitzada per l'Associació de Llauradors Professionals de Girona. “És una fira que barreja el concurs d'arada provincial amb un circuit de 4x4 extrem i activitats per a la mainada”, va manifestar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia