Societat

entitats

3.150 euros de l'art d'Albino Pitti a Càritas

La Fundació M. Montferrato dona els beneficis de la ‘performance'

La Fundació Marguerida de Montferrato de Balaguer va fer el lliurament ahir d'un xec per valor de 3.150 euros a Càritas Urgell perquè es destinin al Banc d'Aliments. El seu gerent, Andrés Viola, explicava que d'aquesta manera la fundació dona compliment a la voluntat de l'artista Albino Pitti, que volia que els beneficis de la performance Gli okki del cuore, que va realitzar a la capital de la Noguera l'any 2005, anessin destinats íntegrament a objectius socials.

Viola va fer entrega d'un xec bancari als responsables de Càritas i el Banc d'Aliments, que van agrair aquesta donació. Miquel Trilla, un dels responsables, va explicar que aquests diners es faran servir en moments de necessitats concretes dins del projecte Ágape-Aliments Solidaris de la Noguera i va assegurar que arribaran a la gent que més ho necessiti.

Va ser fa 12 anys que Albino Pitti va realitzar la performance Gli okki del cuore al pati del Xalet Gramunt amb la col·laboració de nens i nenes de la ciutat. De la tela que van pintar se'n van fer retalls que ell mateix va signar i numerar i que es van posar a la venda en una subhasta. Aquesta setmana s'han destinat finalment a fins socials per complir la voluntat de l'artista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia