Societat

Una de les llars d'Oncolliga, reformada

S'ha fet amb els diners recollits amb l'Oncobike

La Fundació Oncolliga Girona va inaugurar ahir les reformes que s'han fet en una de les dues llars residència de què disposa al costat de l'hospital Josep Trueta de Girona per acollir familiars de malalts de càncer amb una llarga hospitalització.

Les reformes, que han costat 21.835 euros, s'han dut a terme amb els diners que es van recollir en la primera edició de l'Oncobike, una cursa solidària de 200 km en BTT i per equips que recorre camins i pistes de la vall de Llémena.

Les reformes es van inaugurar coincidint amb la presentació de la segona edició de l'Oncobike, que tindrà lloc el 21 d'octubre.

En aquesta ocasió, l'Oncolliga tindrà el suport tècnic del Club Ciclista de Sant Gregori i els impulsors de la cursa Cingles del Llémena. En la primera edició van participar-hi 48 equips i es van recollir 26.400 euros.

Les inscripcions per a la segona edició s'obren avui a www.oncobike.cat i l'organització espera doblar el nombre de participants. Amb els diners que es recullin en aquesta segona edició, es vol reformar l'altra llar residència que té Oncolliga. L'any passat en aquests dos pisos es van allotjar els familiars de 44 pacients oncològics, que hi van fer 1.170 pernoctacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia