Societat

Vidreres amplia la Festa de la Flor

Tindrà més activitats, com un taller degustació de tapes fetes amb flors i l’elecció de la pubilla i l’hereu de la Selva

Mojito de pètals de rosa, Guacamole de clavells, croquetes d’ortigues, risotto de calèndula amb bolets, violetes caramel·litzades... Aquestes són algunes de les tapes que avui es podran provar en un taller degustació maridat amb vins i caves, una de les novetats de la Festa de la Flor de Vidreres, que enguany amplia les activitats. També s’hi introdueix un taller de farmaciola natural, un showcooking a càrrec de la xef de cuina biodinàmica especialitzada en flors comestibles Iolanda Bustos i l’elecció de la pubilla i l’heureu comarcals 2017. “La particularitat de la nostra fira és que concentrem tota l’oferta floral en un sol espai, l’històric pati de Can Xiberta”, exposen els membres de l’organització, que recomanen la festa perquè és “un esforç dels veïns que durant els dies previs a la inauguració de la mostra fan créixer i embellir els jardins de casa”. Completen l’oferta l’esperat Concurs de Plantes i Flors amb tot tipus de modalitats (racons, rosa individual, rams, testos, cactus, bonsais, orquídies...), un mercat i fira de flors, el IV Concurs Decoratiu d’Aparadors, presentacions de llibres, concerts, zona infantil amb atraccions, animació infantil, cercaviles o enramades musicals (www.vidreres.cat).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia