Societat

religions

homofòbia

Cristians gais titllen d’homòfob el bisbe de Solsona

La CUP de Tàrrega presentarà una moció de reprovació en el pròxim ple municipal

L’Associació Cristiana de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals ha carregat contra el bisbe de Solsona, Xavier Novell, que diumenge va vincular el fet de ser gai amb el de no tenir una figura paterna. Per l’entitat, el bisbe torna a demostrar falta de sensibilitat evangèlica i “obsessió malaltissa” contra les persones homosexuals. De fet, va més enllà i l’acusa de mantenir una actitud homòfoba i d’utilitzar l’argument obsolet de tractar l’homosexualitat com una malaltia, tornant a conceptes “que només sostenen les persones i societats més inhumanes”.

L’entitat es mostra confiada perquè cada cop són més els sectors cristians i de la mateixa jerarquia eclesiàstica que han superat aquesta visió discriminatòria. Això fa, creuen, que el camí cap a l’acceptació i la inclusió en les comunitats cristianes no tingui marxa enrere.

D’altra banda, ahir es va fer una concentració contra Novell davant el bisbat de Lleida i la CUP de Tàrrega presentarà una moció en el pròxim ple municipal per reprovar-lo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia