Societat

Municipal

La plataforma acusa els amos de Can Sanpere de voler “tirar pel dret”

L’única trobada amb representants de Núñez i Navarro va ser un fracàs, segons afirmen des del col·lectiu

Fracàs de la trobada entre la plataforma de l’antiga fàbrica de Can Sanpere de Premià de Mar i la propietat de l’immoble: la constructora Núñez i Navarro. La reunió, que no estava convocada ni anunciada, es va fer dijous passat a Barcelona, a la seu de la constructora, després que representants de la plataforma demanessin trobar-se amb algun interlocutor de la propietat. Segons Xavi Álvarez, portaveu del col·lectiu que ocupa des de fa quatre anys les antigues instal·lacions fabrils, la plataforma va requerir a l’empresa que fes la demanda per aturar l’ordre de desallotjament obert que pesa sobre la finca des del 27 de maig. Segons Álvarez aquesta petició no va fructificar.

“L’empresa tira pel dret i continua amb la voluntat de mantenir la data oberta per desallotjar Can Sanpere”, va manifestar el portaveu, que afirma que des de Núñez i Navarro se’ls va dir que no consideraven la plataforma com a interlocutor, que no preveuen “ni l’expropiació dels terrenys” i que la intenció de la firma era construir i vendre en un 30% de la finca. Dissabte passat, un centenar de persones es van concentrar al davant de l’ajuntament per protestar per la data oberta del desallotjament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia