Societat

Record de Lola Pajares a Caldes, quatre anys després

Quatre anys després de la seva mort, l’associació Lola de Caldes de Malavella va voler homenatjar la veïna Lola Pajares Alonso amb un acte al davant de l’ajuntament del poble. Hi va haver un minut de silenci en record seu i en el de totes les víctimes de violència de genere i de violència domèstica.

Els organitzadors van llegir un manifest per recordar la Lola, tot i que van voler destacar que cada dia hi pensen. El manifest va ser llegit en forma de conte. En alguns dels fragments reclamen “polítiques realment efectives d’igualtat” i que els homes no presumeixin de masclisme. “Si us plau, sigueu inflexibles quan els altres homes mostrin el seu masclisme públicament com si fos un trofeu. Les gracies que riem, moltes vegades acaben en tragèdia.” La Lola va morir assassinada el 28 de maig del 2013 pel seu cunyat, un expolicia municipal de Girona. L’homenatge a Pajares va tenir el suport de la Xarxa de Dones de Caldes, l’Escola de Música de Caldes i l’Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia