Societat

Societat

Cervera canvia de data i ubicació la 6a Fira del Pa

La Fira del Pa i el Cereal torna al centre de la ciutat. Els patis de la Universitat de Cervera són escenari enguany de la 6a edició, que se celebra aquest cap de setmana. La proposta firal tindrà una seixantena d’expositors, que s’ubicaran en unes noves casetes de fusta, i més de quaranta activitats.

El paer en cap, Ramon Royes, ha justificat el canvi de data de la fira, que passa al juny, perquè no hi ha tantes probabilitats de pluja com durant el mes de maig. Ha destacat també el retorn de la fira al centre de la ciutat, a la Universitat, i noves iniciatives com Ganes de Pa amb Tomàquet als restaurants i el lliurament del premi Panarra a l’ONG Proactiva Open Arms.

El recinte firal aplega expositors i activitats diverses com ara tallers, degustacions, música, el concurs del millor pa o el repartiment del tradicional pa de tempesta, que enguany està elaborat pel Forn Salvador de Cervera, guanyador l’any passat del concurs del millor pa de la fira.

La fira comparteix espai amb el segon Nomad Festival, una proposta gastronòmica, de moda i oci que es trobarà a la plaça Universitat des d’avui i fins diumenge. Nomad fusiona diferents disciplines culturals en un sol espai a l’aire lliure i per a tothom: disseny, gastronomia, moda, decoració, música, teatre, ball, tallers i jocs per a tota la família.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.