Un total de 27 joves participen en el curs de monitors de lleure que s'ha iniciat a l'Espluga de Francolí

El servei de Joventut del Consell Comarcal de la Conca de Barberà organitza anualment el curs de monitors de lleure, que enguany es fa en col·laboració amb l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí, on el dia 5 de desembre es van iniciar a la sala polivalent de l'Antic Hospital.

L'objectiu del curs és formar la gent de la comarca en el món del lleure infantil i juvenil. L'Esplai de Tarragona imparteix el curs, que entre altres continguts presenta dinàmiques de grup, educació en el lleure, fer de monitor/a, plantejament educatiu, planificació i organització, anàlisi del medi sociocultural, el creixement dels infants, etc.

Els participants obtindran el títol de monitor de lleure, que està acreditat per la secretaria de Joventut de la Generalitat. Amb aquest document els interessats poden portar a terme activitats de lleure amb infants i joves (casals d'estiu, colònies, parcs de nadal...).

També podran inscriure's a la borsa de treball de monitors de lleure de què el servei comarcal de Joventut del Consell disposa, per si una empresa o Ajuntament de la comarca està interessat a contractar aquests monitors per a les seves activitats de lleure (casals d'estiu, setmanes de la joventut, parcs de Nadal...).