Societat

municipal

reconeixement

Mollerussa reconeix la tasca de cinc agents de la policia local

El consistori també felicita dos efectius dels Mossos en un acte a l’ajuntament

“És un motiu de felicitació que a un li reconeguin la feina.” Amb aquestes paraules va agrair ahir el caporal Bruno Calero la seva distinció amb la medalla de servei al mèrit professional per la seva intervenció decisiva, juntament amb un altre agent de la policia local, per haver salvat la vida d’una persona el passat 12 d’abril i per haver col·laborat, deu dies més tard, en la detenció d’un delinqüent armat que tenia una ordre judicial de recerca.

En aquest darrer fet, hi van participar altres membres del cos, així com també dels Mossos d’Esquadra. Tots ells i l’agent Juanjo Pérez, que va rebre la medalla de serveis de permanència pels seus més de 25 anys al cos, van veure ahir reconeguda la seva feina.

“Els nostres cossos de seguretat són els que fan d’interlocutors amb la ciutadania i cal fer-los actuacions de reforç positiu”, va destacar l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, durant l’acte, que va tenir lloc a la sala de plens de l’ajuntament.

En el cas dels agents que van rebre una felicitació pública, el reconeixement per a Isabel Puig és per la seva intervenció per salvar la vida d’una persona el passat 12 d’abril; i en el de Francisco Rivas i Carles Carrascal, per la seva col·laboració en la detenció d’un delinqüent armat el passat 22 d’abril, juntament amb els agents dels Mossos d’Esquadra Ramon Palau i Àlex Garcia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia