Societat

Dos-cents ciclistes a la Festa del Pedal

En la cursa adaptada hi van participar unes trenta-cinc persones

El GEiEG de Girona va celebrar ahir la 55a edició de la Festa del Pedal, que habitualment es feia al setembre però que aquest any s’ha fet aquest diumenge per tal de coincidir amb el festival internacional de ciclisme Sea Otter Europe, que s’ha celebrat a Girona. Unes dues-centes persones van participar a la cursa popular i l’adaptada que va sortir a les 10 h de la zona del pavelló de Fontajau (on se celebrava el festival de ciclisme).

Des del pavelló de Fontajau van anar cap a la via verda a les hortes de Santa Eugènia. Van travessar les hortes per entrar a les Deveses de Salt, la Pilastra i, un cop a Bescanó, entrar a Sant Gregori per la passera que travessa el Ter. L’esmorzar –s’incloïa en el preu de la inscripció– es va fer a la plaça de Miquel Martí i Pol. Posteriorment es va continuar en direcció a Girona fins a Fontajau i, alguns dels participants, escortats per la policia, van arribar fins a les instal·lacions del GEiEG de Sant Ponç, on es va fer l’arrossada popular. Des de l’organització es va destacar la participació cada vegada més important en la cursa adaptada. Aquest any han estat al voltant de trenta-cinc els participants. Assenyalen també l’interès a començar de manera immediata la feina perquè en la 56a edició, la de l’any vinent, hi participi encara més gent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia