Societat

Trenta-sis cellers a la fira Reus Viu el Vi

La novena edició arrenca avui amb els vins de la Manxa com a convidats i la novetat d’un tast per a professionals

La plaça Llibertat acull els cellers de les DO Conca de Barberà, DO Catalunya, DO Montsant, DOQ Priorat, DO Tarragona, DO Terra Alta, i també de la DO Cava, Vermut de Reus i de la DO La Mancha com a convidada, que participen a la 9a Reus Viu el Vi. La novetat serà el tast per a professionals programat per dilluns. L’àrea gastronòmica oferirà degustacions variades i demà serà l’ostrada solidària a favor de la Fundació Esclerosi Múltiple. Dos discjòqueis amenitzaran la fira.

La fira

Dies 9-11 de juny

Pacs: 13 € (5 tastos) 7 € ostrada i 12 € 10 Vitxets

De festa major i de Corpus

El Xiquet i la Xiqueta repartiran el programa de la festa major de Sant Pere aquesta tarda, quan ja es podran viure els primers actes, com la mateixa Viu el Vi. Demà es viatjarà en el temps amb el Mercat al Mercadal i Lo matrimoni civil, que recorda la primera boda civil a l’Estat. Dijous, diada de Corpus, l’Ou com Balla dansarà a l’atri de Sant Sebastià i la mulassa i els gegants sortiran en cercavila i ballaran per als infants de les escoles al matí i per a tothom a la tarda mentre es fa un tastet de coca de cireres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia