Societat

Religió

Capellans de Solsona reclamen al bisbe que “no es fiqui en fangars”

Capellans de la diòcesi de Solsona, agrupats en el Fòrum Ondara, de caràcter progressista, reclamen al bisbe Xavier Novell que sigui “més prudent en les seves manifestacions” i que “no es fiqui en fangars”. En un comunicat, els mossens valoren la polèmica glossa en què el bisbe va relacionar l’homosexualitat amb la falta de la figura paterna, per la qual s’ha disculpat tot i que no se n’ha desdit. Des del Fòrum Ondara diuen que se senten “sorpresos” per l’escrit de Novell i asseguren: “Podríem dir que a cada glossa la fa grossa, almenys mediàticament parlant. I ens sap molt greu que el nostre Bisbat de Solsona s’associï a polèmiques estèrils, unes polèmiques que no ens ajuden gens en la nostra tasca evangelitzadora d’anunciar el missatge alliberador de Jesucrist en un món que necessita balsàmics en lloc de vinagre.”

Aquest grup de capellans de la diòcesi discrepen de la teoria del bisbe sobre l’homosexualitat i sobretot creuen que el bisbe hauria de prendre “les decisions de manera col·lectiva”. També demanen que “no es fiqui en fangars que dificulten la veritable missió i imatge” que, a través seu, “ha d’oferir l’Església al món d’avui”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia