Societat

El govern de Vilanova assegura que la remunicipalització de la neteja serà ‘un exemple a nivell econòmic i social’

L’equip de govern de Vilanova del Camí ha justificat la seva decisió de remunicipalitzar el servei de neteja d’edificis per “la reducció de costos i la major eficiència”, el que implicarà un “estalvi significatiu” que es reinvertirà en projectes socials, segons han explicat a través d’un comunicat. El mateix document reivindica que la mesura implicarà “la creació d’un bon nombre de llocs de treball públic amb unes millors condicions laborals” que les de l’actual concessionària, UTE Vilanova, una unió temporal d’empreses integrada per Grup Àuria i la Fundació Ileris.
.
El govern entén que la mesura pugui generar discrepàncies, però alerten que “el que no es pot fer en cap cas és instrumentalitzar aquest procés amb fins polítics” i afegeixen que “no es lícit que l´oposició (V365, ERC i CiU) afirmi amb rotunditat que el govern és el responsable que les treballadores que prestaven el servei perdin la feina”.

La notícia completa a Info Anoia


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.