Societat

oficina antifrau

contractacions a la URV

Antifrau investiga la URV pels contractes laborals

Li ha requerit informació sobre les contractacions fetes des del 2010 fins ara

L’Oficina Antifrau de Catalunya investiga les contractacions de personal de la Universitat Rovira i Virgili (URV). Segons va avançar El Periódico, i ahir va confirmar la mateixa universitat, al febrer Antifrau va requerir a la URV informació sobre els procediments de contractació i els contractes i canvis de personal que s’han dut a terme des de l’any 2010 fins a l’actualitat en tres àrees concretes: gerència, recursos humans i gestió acadèmica. Fonts de la universitat van explicar ahir que ja han fet arribar tota la informació, però van declinar fer més declaracions fins que no tinguin constància “de què és exactament el que investiga [Antifrau]” o qui ha denunciat presumptes irregularitats en les contractacions. Les mateixes fonts asseguren, però, que estan convençuts que tota la documentació que han fet arribar a l’Oficina Antifrau “és correcta, legal, i que s’ha fet seguint els procediments aprovats pels òrgans de govern de la universitat”: “No hem trobat cap irregularitat”, assenyalen.

Segons El Periódico, Antifrau hauria requerit també informació, entre d’altres, sobre el gerent, Manuel Molina, que des de fa 23 anys ocupa el càrrec, al qual va accedir com a càrrec de confiança nomenat pel rector. S’ha mantingut fins avui amb aquesta condició de personal de confiança ratificat pels successius rectors. Segons la URV, que tots els rectors li hagin renovat el càrrec es deu a la “política continuista que hi ha hagut sempre en aquesta universitat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia