Alaquàs posa en marxa la campanya voluntariat pel valencià per a 2010

Són 14 les parelles que participen en aquest programa lingüístic

L'Ajuntament d'Alaquàs ha iniciat la campanya Voluntariat pel Valencià, un programa de participació lingüística per fomentar l'ús del valencià en tots els àmbits en què s'han inscrit un total de 28 persones, distribuïdes en 14 parelles de voluntariat que començaran a treballar a partir del mes de gener.

El programa consisteix a posar en contacte voluntaris valencianoparlants amb persones que volen començar a parlar valencià o reforçar l'aprenentatge de la llengua. Els voluntaris hauran de destinar una hora cada setmana durant un mínim de deu setmanes a reunir-se amb l'aprenent per conversar-hi.

El projecte té com a objectiu general fomentar l'ús del valencià entre els ciutadans que viuen al nostre territori procedents tant de l'estranger com de la resta de l'Estat, i també als que resideixen fa anys a la Comunitat Valenciana, o que fins i tot hi hi han nascut.

Aquesta campanya forma part de les polítiques de promoció lingüística mampreses per l'Ajuntament d'Alaquàs per tal de potenciar el valencià com a senya d'identitat, de manera que la llengua continue sent un instrument de convivència en tots els àmbits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.