Societat

Calafell implantarà la participació electrònica

L’Ajuntament de Calafell implantarà una plataforma de participació electrònica similar a la que ja tenen ajuntaments com els de Barcelona i Vilanova i la Geltrú. Aquesta plataforma, segons el govern municipal, permet fer processos participatius i votacions ciutadanes amb gran dinamisme i interacció, però no substituirà en cap cas els organismes i mecanismes de participació presencials que Calafell acaba de crear recentment, sinó que els complementarà i els reforçarà.

L’alcalde, Ramon Ferré, es va reunir a Barcelona amb els responsables de l’àrea de Participació Ciutadana. Ferré ha anunciat que signarà un conveni amb Localret, que impulsa la plataforma, per obrir nous canals de participació a l’abast de qualsevol ciutadà. Segons Ferré, “l’objectiu és continuar treballant per un municipi més transparent i col·laborador”. Ferré creu que amb aquesta iniciativa Calafell tornarà a ser un municipi “pioner” a la demarcació de Tarragona en accions a favor de la transparència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.