Societat

Les obres a Hostalric afectaran el trànsit tres mesos com a mínim

L’Ajuntament d’Hostalric comença dilluns les obres d’urbanització de la plaça dels Bous i la creació d’un aparcament públic a Can Llensa. Això farà que no s’hi pugui aparcar i afectarà el trànsit del centre durant tres mesos, com a mínim. Un dels canvis més significatius és a la via que travessa el poble, l’avinguda Coronel Estrada. Serà d’un sol sentit (en direcció nord) des del carrer de les Guilleries fins al barri de Can Rabassa. Al Coronel Estrada, a més, es permetrà deixar el cotxe en un carril gratuït. Tot això és degut a les obres a la plaça dels Bous, que impediran que s’hi pugui aparcar, excepte per a càrrega i descàrrega i serveis. A més, als carrers Raval i Ravalet es modificarà el sentit del trànsit, i no s’hi podrà baixar des de la plaça dels Bous; només s’hi podrà circular en sentit de pujada des de la policia.

Paral·lelament, l’Ajuntament construirà un aparcament a Can Llensa, i durant quatre mesos no s’hi podrà aparcar. Hi haurà un pas de vianants per accedir a l’edifici de Can Llensa, seu del Domus Sent Soví i l’oficina de turisme. El semàfor entre l’avinguda Estrada i l’avinguda Fortalesa estarà en mode intermitent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia