Societat

Divuit dies per votar en el pressupost de Breda

L’Ajuntament de Breda ha establert que, del 10 al 28 de juliol, els vilatans podran exercir el seu dret a vot en el pressupost participatiu per a aquest 2017. Els ciutadans, que per participar-hi han de tenir més de setze anys i estar empadronats al poble amb anterioritat a l’1 de maig del 2017, podran votar com a màxim tres de les propostes recollides a través de les paperetes i urnes col·locades a l’OAC, els dies laborables, i durant el cap de setmana al Centre Cultural Els Forns. El procés s’acabarà el 29 de juliol a la sala de plens de l’Ajuntament, on es farà l’escrutini, i es llegirà i proclamarà el resultat.

El procés que ha endegat l’equip de govern, d’ERC, consta d’una fase de propostes, que es va allargar fins diumenge, per decidir en què s’han d’invertir els 10.000 euros assignats, i d’una fase de filtratge per valorar les iniciatives. Així mateix, l’Ajuntament convocarà entre el 3 i el 7 de juliol els ciutadans que hagin presentat les seves propostes perquè les puguin defensar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.