La música, el vi i la gastronomia mariden als cellers
El Festival Vinyasons arrenca avui al vespre amb Marco Mezquida & Chicuelo al celler Llopart
El Festival Vinysons enceta la cinquena edició amb una proposta consolidada i d’èxit per a les nits d’estiu: concerts de petit format amb algunes de les millors veus del jazz, la música clàssica i d’autor o el flamenc, mentre es degusten vins i caves de cellers emblemàtics, acompanyats d’un menú gastronòmic. Com a mostra, l’obertura del festival, que serà avui mateix a Subirats, al celler Llopart amb Marco Mezquida i Chicuelo a l’escenari. De la gastronomia se’n ocuparà Ametller Origen. La vetllada començarà a les vuit del vespre amb una visita al celler i s’oferiran per degustar els vins Vitis i Clos dels fòssils i els caves Panoramic Gran Reserva i Integral Brut Nature. Fins al dia 4 d’agost aquest esquema es repetirà a deu cellers més de les DO Penedès, Empordà i Bages. Són aquest dissabte Finca Ca n’Estella amb Judit Neddermann, que també actuarà el 15 de juliol a Can Bas, celler Abadal amb Celeste Alías Abadal Trio el 7 de juliol, l’endemà La Vinyeta amb la coral In Crescendo, el celler Albet i Noya amb Magali Sare i Manel Fortià el 14 de juliol, el celler Segura Viudas el 21 de juliol amb Anna Alàs, que presenta El amor brujo, Mas Rodó el dia 23 amb el grup vocal In Crescendo, que també seran al celler Martín Faixò el 29 de juliol, i Finca Viladellops el 28 de juliol amb Hanfris Quartet, la formació que tancarà el festival el 4 d’agost al celler Oller del Mas.
El festival
Caps de setmana del 30 de juny al 4 d’agost
Entrades 35 €, amb diversos abonaments i preus especials per a grups
www.vinyasons.com