Nadal Jove omplirà d'oci i diversió les vesprades de Xàbia

Monjove oferix un nou taller de moda que ajudarà als jóvens a descobrir el seu estil més personal

Els xiquets i els joves de fins a 17 anys de Xàbia disfrutaran este Nadal. El Nadal Jove que ha preparat el departament de Joventut arriba enguany amb un calendari d'activitats d'allò més divertit per a les vesprades del 28 al 30 de desembre. Així ho ha anunciat la regidora de Joventut, Carmen Pérez, qui ha explicat que en esta edició s'ha apostat per oferir més jocs i més diversió perquè xiquets i adolescents se «senten més a gust i disfruten este nadal».

Pista de «slot», rocòdrom, «júmping», patinets, unflables, bou mecànic, dards electrònics, jocs familiars gegants, espectacles i tallers per a tots els gustos. Des de circ i malabars, flors de paper, tatuatges amb henna, xanques, maquillatge fins a un taller de «escubidu» i de granadura, són algunes de les activitats que composen esta variada oferta d'oci i diversió.

A més de l'ampli programa de tallers que oferix Monjove, la regidoria de Joventut està preparant un taller de moda per a ajudar els joves a trobar el seu propi estil. La dissenyadora de moda Elisabeth Giné oferirà els seus secrets perquè puguen descobrir quin és el seu estil més personal. No es tracta de dir-los com es deuen vestir sinó d'orientar-los perquè «es senten a gust amb la seua imatge aconseguint així una major autoestima i seguretat», segons ha explicat Pérez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.