L'Ajuntament de Castelló licita unes obres que havia d'haver executat debades la urbanitzadora de Lledó III

L'empresa adjudicatària es va comprometre a rehabilitar l'edifici del Segon Molí sense cost per a l'Ajuntament

El portaveu socialista en l'Ajuntament de Castelló, Juan María Calles, ha desvelat hui que l'equip de govern municipal ha tret a licitació una obra que hauria d'haver realitzat l'empresa urbanitzadora del pla parcial Lledó III que en el moment de l'adjudicació del pla es va comprometre a rehabilitar l'edifici del Segon Molí sense cost per a l'Ajuntament.

Les obres van ser plantejades com una millora de les condicions de la contractació i van puntuar a favor de la constructora. Tanmateix, les obres, valorades en el seu dia en 150.000 euros, no es van arribar a executar. Al novembre, però, l'Ajuntament va licitar les obres de reforma del Segon Molí, amb càrrec al pressupost municipal i la valoració del projecte és de 240.000 euros.

Calles ha instat l'alcalde Alberto Fabra a assumir responsabilitats per aquest fet, que considera «una prova més del desgovern en què el PP ha sumit el consistori». Segons el portaveu socialista, «intencionadament o no s'ha comés un error en l'obligació de defendre l'interés municipal: en el seu dia es van perdre 150.000 euros i ara, solucionar-ho ens en costarà 240.000», ha criticat Calles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.