Societat

A Firebre, riu, jota i bona gastronomia

Benifallet celebra dissabte i diumenge la fira que dona a conèixer els atractius turístics del poble i el territori

Fer un tastet d’activitats al riu, gaudir de les jotes cantades i ballades i degustar els millors productes de les quatre comarques ebrenques. És la proposta de Benifallet, que aquest cap de setmana celebra Firebre. La inauguració serà demà al migdia i anirà a càrrec del xef Leonardo Povill Salaet. Als estands s’hi podran trobar productes del Baix Ebre, el Montsià, la Terra Alta i la Ribera d’Ebre, tots de quilòmetre zero, com ara oli, vi, préssecs, mel, cireres, pastissets..., productes que també s’utilitzen a la cuina amb una oferta gastronòmica de tapes que es podran degustar vora les aigües de l’Ebre. De fet, la fira ofereix activitats gratuïtes al riu com ara tren caiac, pàdel surf, piragua, canoa... A més, aquesta edició de Firebre coincideix amb la VIII Baixada Vogant per l’Ebre organitzada per l’Idece. Serà diumenge al matí, amb sortida a Miravet i arribada de més d’un miler de participants a Benifallet. La música i les tonades del territori també hi seran presents, amb el II Concurs de Jota Cantada de les Terres de l’Ebre de dissabte, que s’organitza en col·laboració amb Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, i la Trobada de Jotes de diumenge a la tarda. Una cercavila gegantera, ball de nit, sessions de DJ, tallers i exposicions completen el programa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.