Una empresa de les obres del TAV a Riudellots de la Selva reparteix dos milions entre els treballadors

La vuitantena d'empleats de la companyia van jugar 105 dècims del 69393

L'empresa Travipos de Constantí (Tarragonès) dedicada a la fabricació de travesses per a vies de ferrocarril i una de les encarregades de les obres del TAV a Riudellots de la Selva, va poder arrencar un bon pessic del quart premi repartit per l'administració número 6 de Reus. La vuitantena de treballadors de la companyia van jugar fins a 105 dècims del 69393 i l'atzar els ha deixat 2.100.000 euros, que s'han repartit entre els empleats. «Creiem que tothom tenia un dècim, però fins i tot sabem que hi ha un company que va comprar onze dècims i un altre que en va comprar cinc», explicava ahir Laia Vallès, una de les treballadores afortunades.

La bona notícia, però, va agafar ahir amb el pas canviat l'empresa, que de fet està de parada de producció amb motiu de les festes nadalenques. «Tan sols treballem unes cinc persones, i ens estem passant el matí trucant als companys, que reben la notícia plorant», comentava Vallès.

La casualitat ha volgut que aquest fos el primer cop que l'empresa de Constantí provava sort a Reus, i no a la seva eterna rival per a la capitalitat de la demarcació, Tarragona. «Sempre havíem comprat a Tarragona, i, per si de cas, l'any que ve hi tornarem», avançaven els empleats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.