Societat

Municipal

Reformes al Teatre Municipal de Balaguer

El consistori invertirà 14.000 euros a reparar els danys que va ocasionar l’aiguat del passat setembre

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de reparació dels danys produïts durant la tempesta del passat 23 de setembre al Teatre de Balaguer. La pluja torrencial va inundar la zona dels camerinos i també va afectar el paviment de l’escenari. Ara, en finalitzar la temporada, s’ha aprofitat per condicionar l’espai i reparar tots els desperfectes en aquest equipament.

La primera de les actuacions, segons ha senyalat l’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, es durà a terme en el paviment de fusta de l’escenari que es polirà, emprimarà i s’hi aplicarà dues capes de pintura de poliuretà.

També s’actuarà en la reparació del grup electrogen que abasteix el teatre en cas de tall en el subministrament elèctric que va quedar malmès.

Segons l’alcalde, aquestes són les actuacions principals tot i que també es durà a terme la reparació del mobiliari i del taulell de la zona dels camerinos, es repararan onze portes i bastiments i també es realitzarà el tractament i pintat de les parets, sostre i portes de la zona dels vestidors.

S’estima que les obres es finalitzin en tres setmanes. El pressupost dels treballs ascendeix a la quantitat de 14.185,38 euros.

Els aiguats del 23 de setembre van deixar grans destrosses a la capital de la Noguera. L’Ajuntament ca quantificar en 300.000 euros els danys ocasionats pel torrent d’aigua. La part més afectada va ser el carrer Barrinou, unes obres que han costat 200.000 euros i que han estat finançades pel departament de Governació de la Generalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.