Societat

Successos

El conductor d’un cotxe mor en un xoc frontal amb un camió a Montblanc

Els dos vehicles xoquen de cara cap a dos quarts de quatre de la matinada al quilòmetre 38 de la carretera

El xòfer del vehicle pesant resulta il·lès

Un home ha perdut la vida aquest divendres en un accident de trànsit a l’N-240, a l’altura de Montblanc (Conca de Barberà), ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

El sinistre ha passat cap a dos quarts de quatre de la matinada al punt quilomètric 38 de l’esmentada carretera. Per causes que encara es desconeixen, un camió i un cotxe han xocat de cara. Com ha conseqüència de la topada ha mort el conductor del turisme, un veí de 57 anys, nacionalitat espanyola i veí de Solsona. El xòfer del vehicle pesant ha resultat il·lès.

L’accident ha mobilitzat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han realitzat tasques d’excarceració.

La carretera ha estat totalment tallada fins poc abans de tres quarts de sis, quan s’ha pogut habilitar pas alternatiu per un carril. La circulació ha quedat totalment normalitzada una hora més tard, uns vint minuts abans de les set.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.