Societat

festival gastromusical

Gastronomia i música al Tastvm Vila-seca

Quatre estrelles Michelin van oferir ‘showcookings’ a la mostra gastronòmica

Durant tot el cap de setmana Vila-seca ha estat l’escenari de la I Mostra Gastronòmica Tastvm Vila-seca. L’esdeveniment, que va rebre una gran afluència de públic, va tenir diversos showcookings impartits per quatre de les cinc estrelles Michelin del sud de Catalunya, ofertes gastronòmiques, concerts i tastos de vins. El tret de sortida va ser el showcooking realitzat pel xef Eduard Xatruch, del restaurant Disfrutar de Barcelona. El reconegut cuiner va permetre que els assistents gaudissin de l’experiència gastronòmica dels seus restaurants Gaudir i Compartir. En la jornada de divendres també hi va haver diversos tastos de vins dirigits per professionals i l’actuació musical d’Ignasi Terraza Trio –jazz– i sessions de discjòqueis (DJ). Durant la tarda de dissabte, amb el seu showcooking, el xef Arnau Bosch –del Restaurant Can Bosh– va mostrar la diversitat de sopes fredes amb productes de temporada. La jornada va estar amenitzada, a la nit, amb la Pixi Dixi Band i sessions de DJ. Com a cloenda, diumenge, Vicent Guimerà també va presentar el seu showcooking sobre l’Slow Food i el xef Eduard Xatruch va tenir l’oportunitat de tornar a mostrar la seva peculiar gastronomia. Per tancar la mostra, Afàrà Ancestors Group es va encarregar, amb el seu concert, de deixar un bon regust de boca de la primera edició del Tastvm Vila-seca.

Acostar la gastronomia a la ciutadania

El Tastvm Vila-seca ha nascut amb l’objectiu d’acostar la gastronomia i els vins de la zona a tota la ciutadania d’una manera lúdica i festiva. Alhora, ha pretès promoure i reivindicar els vins i la cuina del territori, que cada cop s’està posicionant més com motor de desenvolupament de la regió. El president del Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, Pere Segura, en la presentació de la mostra a Barcelona va remarcar que no volia deixar indiferents ningú i va avançar una continuïtat de l’esdeveniment als pròxims anys. El reconegut xef vila-secà, Eduard Xatruch, també va destacar la importància d’aquesta mostra perquè la gent conegués Vila-seca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia