Societat

Un pirata guia les visites a Sant Pere de Rodes

Els responsables del monestir esperen uns 45.000 visitants al llarg de l’estiu

El monestir de Sant Pere de Rodes torna a posar en marxa les activitat d’estiu. Els esdeveniments, que s’emmarquen dins la programació d’estiu Viu el patrimoni, que impulsa l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, tenen com a principal característica que es realitzen un cop les portes del monestir estan tancades per als visitants. Dintre de les cinc activitats que s’ofereixen destaca, en primer lloc, la Nit de vins, la qual té com a objectiu recuperar la importància del monestir com a centre productor de vi en èpoques passades. A més, al llarg de la nit, els participants podran dur a terme un tast de vins acompanyat d’un tast de productes locals. Aquesta activitat, que va començar la setmana passada, es realitzarà el dia 27 de juliol i tots els dijous del mes d’agost, a partir de les vuit del vespre, i té un cost de 20 euros.

D’altra banda, una de les activitats que aquest any també destaca és la visita al monestir guiada per un pirata. Aquesta proposta, titulada Pirates i corsaris a Sant Pere de Rodes, és la gran novetat d’aquesta nova programació. Es tracta d’una visita teatralitzada al monestir en la qual els assistents estaran guiats pel pirata Otxiari, un personatge del qual hi ha referències en diversos documents històrics i el qual va ser vist des del monestir després que el pirata Barba-rossa el convertís en un corsari. La visita, enfocada als més petits de la família, permetrà conèixer la història del monestir de Sant Pere de Rodes, però també totes les llegendes que l’envolten. Aquesta activitat, amb places limitades, es realitzarà els dies 18 i 25 de juliol i tots els dimarts i divendres d’agost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia