Les campanades des de primera línia

Una cuina moderna, de mercat i en la qual es treballa sempre amb productes de primera qualitat és la que ofereix el restaurant Gaudir, de Reus, regentat pel prestigiós xef Diego Campos, qui també està al capdavant de dos establiments de restauració de Cambrils: el Club Nàutic i el Rincón de Diego, que té el reconeixement d'una estrella Michelin. Tots aquells que demà s'entaulin al Gaudir per sopar podran satisfer el paladar amb un extens menú que s'iniciarà amb un aperitiu, compost per montaditos de pernil ibèric de gla, crema de bou de mar, salmó fumat al pebre rosa i una terrina de foie mig cuit i compota de ceba. Un cop oberta la gana, continuaran amb una coca de ceps amb llagostins i calamarsets de platja amb vinagreta de romesco; orada salvatge de la costa tarragonina posada sobre una minestra amb salsa de llima i cava, i filet de vedella amb raïm i poma amb salsa de trufa. I, ja per postres, pastís sacher Gaudir, assortiment de torrons i petits fours. Aquests especials i estudiats plats no només satisfaran el sentit del gust, sinó també la vista, ja que Campos recorda que els clients tindran el privilegi d'entrar al nou any des de la plaça del Mercadal, on durant les campanades sortiran a la terrassa de la quarta planta perquè la sensació sigui encara més de ser a primera fila. A banda, conclou que, per tal que la gent s'ho passi bé «sense fer una gran despesa», ha dissenyat un menú més econòmic que l'any passat per la crisi. «Enguany, el preu és de 91 euros i l'anterior va ser de 107.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.