Societat

Suport judicial pel tancament als locals d’oci de Cadaqués

El jutjat contenciós anul·la cautelarment l’horari de tancament dictat pel consistori

El jutjat contenciós administratiu 2 de Girona ha decidit acollir la mesura cautelar sol·licitada per la Fecasarm i ha deixat en suspens el ban d’alcaldia de Cadaqués que decretava que els locals de restauració i d’oci nocturn havien de tancar una hora abans els caps de setmana i mitja hora abans entre setmana. La decisió judicial ha tingut efectes immediats perquè “el consistori en cap cas ha acreditat, ni tan sols indiciàriament, que les molèsties als veïns provinguin dels locals d’oci nocturn en les hores en les quals es redueix l’horari, i per tant es decideix atorgar prevalença als interessos de la patronal”.

El ban es va establir el 31 de maig passat i la Fecasarm va interposar el contenciós per defensar els interessos de tres bars musicals del municipi perquè considerava que la decisió municipal deixava sense efectes “les ampliacions horàries automàtiques que preveu l’ordre d’horaris de la Generalitat de Catalunya per a tots els locals de restauració i oci nocturn de Catalunya”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia