Societat

Territori

El primer servei d’atenció LGTBI de Lleida, a la Noguera

El Consell Comarcal de la Noguera desplegarà el servei d’atenció integral a la diversitat afectiva, sexual i de gènere d’àmbit comarcal. Es tracta del primer servei d’aquestes característiques que es crea a la demarcació de Lleida, i el quart que s’engega en una comarca catalana. Concepció Cañadell, presidenta del Consell Comarcal, va destacar que “aquest nou servei té per objectiu esdevenir un espai de referència per donar visibilitat al col·lectiu LGBTI i garantir els seus drets, mitjançant accions de sensibilització i prevenció contra l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia”.

El servei se situarà a les dependències del Consell Comarcal de la Noguera i formarà part de la Xarxa de Serveis d’Atenció Local de Catalunya. S’hi oferirà informació sobre la temàtica LGBTI i els recursos de què es pot disposar; assessorament sobre activitats; atenció d’incidències que no constitueixin delicte penal, infracció administrativa o tracte de discriminació en l’àmbit laboral, i també la gestió i la tramitació de denúncies per possibles casos de discriminació o violència contra persones del col·lectiu LGBTI de la comarca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.