Societat

La policia de Caldes incorpora quatre agents

La policia local de Caldes disposa des de divendres de quatre agents més a la seva plantilla. El cos s’ha ampliat amb dues places interines i amb dues places per comissió de servei (baixes que no havien estat cobertes). D’aquesta manera, el cos està format ara per dotze efectius: un caporal i onze agents, segons informa l’Ajuntament.

Tot i això, el nou sergent, Xavier Muñoz, considera que “la plantilla continua essent escassa pel volum de feina que hi ha”, que en molts casos són problemes veïnals i casos relacionats amb gossos. També cal destacar l’augment dels problemes amb ocupes. L’equip de govern no descarta una nova convocatòria l’any que ve. L’alcalde, Salvador Balliu, manifesta que “no es pot estalviar en seguretat i tranquil·litat pels veïns”. “Si calen més efectius es farà el possible per tornar a ampliar el cos tan aviat com es pugui”, hi afegeix.

Aquesta convocatòria, a la qual es van rebre 87 sol·licituds, també ha permès tenir una borsa de treball amb una desena de candidats per possibles baixes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia