Societat

Pals desplega tota la riquesa cultural a la seva festa grossa

La celebració s’allargarà durant el cap de setmana i dimecres arrencarà la festa gran de la platja de Pals

Avui arrenca la festa major de Pals, amb el pregó de Xuriguera i Faixedas i el teatre del conegut humorista Peyu, entre altres activitats. La festa s’allargarà tot el cap de setmana i dimecres arrencarà la festa gran de la platja de Pals, amb un espectacle al vespre amb el Bruel dels Timbalers de Pals i el ball del conjunt Mitjanit la mateixa nit.

Després de la cercavila d’inici de festa amb la Colla Quermània, el Bruel dels Timbalers de Pals i els Dracs i Geganters de la Bisbal i el pregó, la plaça de Catalunya serà l’escenari de la festa de la primera nit, amb zumba, balls llatins i el DiscRauxa DJ. L’endemà, els més petits podran gaudir de l’espectacle Colors, de la mà del grup Gil Ratataplam. A les vuit del vespre tindrà lloc la missa cantada amb la Principal de l’Escala i, tot seguit, hi haurà ballada de sardanes. Un dels plats forts de la festa arribarà dissabte a la nit, amb el monologuista Peyu. Diumenge, ben d’hora, nova cercavila, El despertar del Bruel, amb el Bruel de Timbalers de Pals, que acabarà amb xocolatada. L’Orquestra Selvatana hi posarà la música, amb un concert a les 19 h i el ball de festa major a la nit.

La regidora de Cultura i Festes, Mireia Bonilla, ha destacat que “un any més, la festa major de Pals proposa un programa pensat per fer gaudir tots els nostres veïns i veïnes i perquè els nostres visitants coneguin la vitalitat i la riquesa cultural de la vila”. Bonilla ha destacat la implicació desinteressada de moltes entitats locals com a “mostra del compromís i la participació activa dels ciutadans en tot allò que té a veure amb el poble”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia