Societat

Pressupostos participatius a la Seu d’Urgell

L’acondiciament d’un espai en l’Espai Jove del Centre Cívic de l’Escorxador ha estat la proposta més votada pels veïns de la Seu en la tercera edició dels Pressupostos Participatius que convoca el consistori. La proposta, que ha rebut 85 vots, detalla adequar un espai on “programar activitats culturals i de lleure adaptades a les necessitats i demandes del jovent del territori, d’entre 12 i 25 anys”. Tindrà una dotació de 20.000 euros de la partida de 100.000 que es dediquen a aquests pressupostos.

En aquesta edició s’han presentat 120 propostes presentades, de les quals 37 van ser validades. La segona proposta més votada demana millorar l’skate park de la ciutat i habilitar-hi a més una zona per a fer-hi exercici que representarà una inversió de 25.000 euros. La tercera i la quarta proposta més votades fan referència a inversions en la zona esportiva. Una demana la substitució de les pistes de pàdel, amb un cost de 15.000 euros i l’altra consisteix a equipar el pavelló poliesportiu amb un nou equip de megafonia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.